Aanpak

Elk talent op de juiste plek met de Talent Journey

Het is als organisatie belangrijk goed na te denken over waar je met de organisatie heen wilt en wat dat betekent voor het talent dat je nu én in de toekomst nodig hebt. Iedere medewerker die op de juiste plek zit, draagt bij aan het succes van de organisatie. Vanuit jouw bedrijfsstrategie vorm je de passende talentstrategie. PFO denkt in alle fases van de Talent Journey met jullie mee en geeft op die manier invulling aan de missie:
Elk talent op de juiste plek.

Hoe wij helpen

Omdat iedere uitdaging anders is, passen we onze werkwijze altijd aan op wat in jouw situatie het beste past. Tijdens de intake bespreken we gezamenlijk welke uitdagingen er liggen en welke doelstellingen we samen willen behalen. Op basis daarvan bepalen we de best passende aanpak. Het begint altijd met de vraag: Wat betekent succes voor jouw organisatie en welke talenten heb je nodig om dat succes te (blijven) behalen?

Persoonlijk

Wij geloven in het geven van oprechte aandacht, aan de klant maar ook aan de talenten die wij vinden, verbindenaan of behouden voor een organisatie. Zonder tevreden talenten geen succesvolle organisaties!

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan bepaalde systemen, bureaus, of partners. Wij bekijken samen met jou per situatie wat de meest optimale oplossing is en kiezen datgene wat voor jou de beste resultaten oplevert.

Dynamisch

De arbeidsmarkt is continu in beweging, en de wereld van onze opdrachtgevers ook. Bij ons zit je niet vast aan jarenlange contracten. Wij verzamelen de beste talenten en partners om ons heen en blijven op de hoogte van wat er mogelijk is en speelt. Zo zijn we niet alleen in staat in te springen op de steeds veranderende uitdagingen van onze opdrachtgevers, maar ook op de wensen en behoeftes van de talenten.

"The PFO team is knowledgeable, definitely knows their business and goes the extra mile at every stage."

Lenka Procházková

HR Talent Manager Europe, TPV

Recruitment Traineeship 2022

Klaar om je carrière een kickstart te geven?

Meer weten?

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Of bel ons meteen!