Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Over Werf& Bureaurecruitment Live

  • date 28.01.2021
  • price 295
  • time 08:00

Door de coronacrisis is in het tweede kwartaal flink op de rem gedrukt binnen recruitment en tegelijkertijd het gaspedaal ingetrapt als het gaat om innovatie en automatisering. Innovaties en tools die op de plank lagen zijn eraf gehaald en bureaus zijn gaan nadenken hoe ze slimmer en effectiever voor de dag konden komen op het moment dat de markt weer zou gaan aantrekken. In plaatst van productiviteitsverlies door tooling, juist effectiviteitswinst door verder te automatiseren.

Een effectieve en goede recruiter besteedt vandaag de dag 1/3 van zijn tijd goed en de rest wordt besteed aan inefficiëntie en administratieve bijzaken. Maar daarin is een kanteling begonnen. De aantrekkende markt resulteert minder in het aannemen van weer een recruiter, maar meer in digitale transformatie, data integratie, automatisering en A.I. waardoor het huidige proces effectiever wordt en de reeds werkzame recruiters productiever.

Tijdens dit event gaan we kijken naar alle ontwikkelingen en best practices op gebied van recruitment process automation. Wat gebeurt er al? Wat zijn good en bad practices? En -zeker zo belangrijk- hoe kun je zo’n transitie in gang zetten in plaats van alleen tools aan te schaffen?

Deel dit evenement: