Recruitment Project Manager

32 - 40 uur

Klaar om jouw kennis en expertise op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie te delen met verschillende opdrachtgevers?
Kom dan werken als Recruitment Project Manager bij PFO! Wij garanderen je een carrière met uitdagende en afwisselende opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers en een energieke cultuur waar we elkaar helpen om succesvol te zijn.

Elk talent op de juiste plek
PfO maakt onderdeel uit van De Staffing Groep. Bij PfO helpen we onze opdrachtgevers door optimaal invulling te geven aan hun recruitment uitdagingen, zodat wij samen talenten vinden en binden die zorgen voor succes. Wij bieden onze opdrachtgevers, afhankelijk van de specifieke behoefte, verschillende vormen van dienstverlening. Wij nemen het hele recruitment proces in onze handen, leveren advies op bepaalde onderdelen of bieden tijdelijke ondersteuning binnen het bestaande team.

Wat ga je doen?
Jij gaat vol enthousiasme aan de slag gaat met de vaak complexe uitdagingen van onze opdrachtgevers. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de klant en doorgrondt de uitdagingen waar zij mee worstelen. Vervolgens vertaal je ze naar een advies en oplossingen waarmee de opdrachtgever in staat is en blijft om de beste talenten te vinden en aan zich te (blijven) binden.

Je werkt pragmatisch, bent transparant en krijgt oprecht voldoening wanneer je onze opdrachtgever verder helpt. Hoe je onze opdrachtgevers helpt? Dat ligt maar net aan wat je tegenkomt. Je bent een generalist en hebt ervaring binnen de verschillende aspecten die je kunt tegenkomen bij het vinden en binden van talenten.

Jij bent doortastend, inspirerend en een echte verbinder. Met jouw enthousiasme en positieve energie stimuleer en coach je je collega’s bij het team van PFO om het beste uit zichzelf te halen en bevorder je de verdere optimalisering van processen en systemen om PFO steeds succesvoller te maken.

Wat je van ons mag verwachten

 • Inspirerende en afwisselende werkomgeving;
 • Prima arbeidsvoorwaarden met o.a. een laptop, auto en een goed salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt en aanvullend een bonusregeling.
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Cultuur waar we elkaar helpen succesvoller te zijn en waar transparantie en openheid voorop staan.

Wat jij meebrengt

 • Aan afgeronde hbo-opleiding;
 • Ruime ervaring met (participeren in of begeleiden van) recruitment projecten op tactisch en strategisch niveau;
 • Aantoonbare ervaring met het inrichten en invullen van het recruitment proces;
 • Goed op de hoogte van de actuele arbeidsmarktdata. Ook recruitmentmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, wervingsprocessen en kanalen (zowel voor vaste werving als flexibele inzet) kennen voor jou geen geheimen;
 • Kennis van het werken met recruitment funnels (zowel on- als offline), ATS-systemen en social media;
 • Commerciële drive;
 • Energieke en enthousiaste persoonlijkheid die gaat voor succes;
 • Een gezonde dosis creativiteit.

Delen

Enthousiast geworden?

Laten we dan snel kennismaken. Jij leert ons kennen en wij jou. Is er een match? Dan gaan we van start. Dus meld je aan en geef dé kickstart aan jouw carrière! Heb je eerst nog vragen? Bel of mail gerust.

Recruitment Project Manager

* verplicht