Executive Secretary

1 juni 2021

40 uur

Zie jij het als een uitdaging een startend kantoor actief binnen M&A / Corporate Finance op weg te helpen en mee te helpen opbouwen? Werk je procesmatig en secuur en ben je een ster in plannen?  Als je ook nog eens enthousiast en doortastend bent, dan is deze rol iets voor jou. 

Wat ga je doen?
Als Executive Secretary start jij als een van nu nog vier medewerkers op het nieuwe kantoor van Axiom Partners in Nederland, gelegen op de Zuidas in Amsterdam. Het team is groeiende en dus kan je verwachten dat je nog vele nieuwe collega’s zult verwelkomen. 

Jouw eerste taak is het inrichten en opbouwen van het kantoor. Je houdt ervan je mouwen op te stropen en aan de gang te gaan. Net als jouw collega’s trouwens: een can-do houding is kenmerkend voor de cultuur binnen Axiom. Nog lang niet alles is geregeld, maar dat schrikt jouw niet af. Sterker nog, je kan niet wachten om te beginnen en je vol overgave te storten op alles wat moet gebeuren. 

Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende organisatorische en ondersteunende werkzaamheden rondom administratie, communicatie, procesverbetering en HR. Je bent de belangrijkste schakel om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen, zodat jouw collega’s hun werk goed kunnen doen. Daarnaast zorg je ervoor dat het kantoor er altijd netjes en representatief uitziet en dat gasten op een vriendelijke en gastvrije manier ontvangen worden. 

Je werkt in een omgeving waar secuur werken en strak plannen aan de orde van de dag is. Je bent integer en weet hoe om te gaan met zeer vertrouwelijk informatie en documenten. Dat je een flexibele instelling hebt is vanzelfsprekend. Zo komt het voor dat er pizza’s worden aangerukt en het hele team tot in de kleine uurtjes doorwerkt om een belangrijke overname af te ronden.  

Tegelijkertijd krijg je ook veel vrijheid. Gedeeltelijk thuiswerken behoort zeker tot de opties en je werk afhebben is belangrijker dan de uren dat je aanwezig bent. Desalniettemin is het fijn als jij voor tenminste 36 uur per week beschikbaar en bereikbaar bent voor jouw collega’s. 

Kortom, jij bent de drijvende kracht achter een goed lopende organisatie. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega, die het vooral heel erg leuk vindt om te regelen en organiseren. Jij laat je niet snel van de wijs brengen, houdt overzicht, brengt energie en orde en haalt oprecht voldoening uit het ondersteunen van je collega’s.  En oh ja, het is ook nog belangrijk dat je humor hebt, assertief durft te zijn, proactief bent en vooral zelf startend bent. 

Daarnaast: 

  • Beschik je over hbo+ werk- en denkniveau; 
  • Beschik je over prima communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) in woord en geschrift, Duits is een sterke pre; 
  • Heb je ervaring in of sterke affiniteit met het werken binnen een M&A / Corporate Finance omgeving. 

Wat bieden we jou?

  • Veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden;
  • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste en hardwerkende collega’s’;
  • Alle middelen om je werk goed uit te kunnen oefenen; 
  • Salaris passend bij jouw relevante kennis en ervaring. 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Interesse? Laat het ons weten en stuur voor 1 juni 2021 jouw cv o.v.v  Executive Secretary naar wietske.lommerse@peopleforoffice.com. Zij neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Zijn jullie allebei enthousiast, dan volgen er twee gespreksrondes. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.