Corporate Recruiter (Landelijk)

Per direct

32 - 40 uur

Toe aan een volgende stap in je carrière?
Kom dan als corporate recruiter bij People for Office werken! Wij garanderen je een afwisselende carrière, coaching en opleidingsmogelijkheden, afwisselende opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers en een energieke cultuur waar we elkaar helpen succesvol te zijn.

Voor talent, door talent
People for Office maakt onderdeel uit van De Staffing Groep. Bij People for Office helpen we onze opdrachtgevers door optimaal invulling te geven aan hun recruitment uitdagingen, zodat wij samen talenten vinden en binden die zorgen voor succes. Wij bieden onze opdrachtgevers, afhankelijk van de specifieke behoefte, verschillende vormen van dienstverlening: Recruitment Proces Outsourcing, Recruitment Proces Design en Recruitment Support.

Wat ga je doen?
Jij bent een ambitieuze corporate recruiter die vol enthousiasme aan de slag gaat met het recruitmentproces van onze opdrachtgevers. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de klant en doorgrondt de uitdagingen waar zij mee worstelen. Vervolgens vertaal je ze naar een oplossing waarmee de organisatie in staat is de beste talenten te vinden en aan zich te binden.

Je werkt pragmatisch, bent transparant en krijgt oprecht voldoening wanneer je het juiste talent gevonden hebt. Hoe je onze opdrachtgevers helpt? Dat ligt maar net aan wat je tegenkomt. Je gaat in gesprek met de opdrachtgever, je verleidt de talenten die nodig zijn en je zorgt voor de beste profielen. Bijvoorbeeld door het bieden van de beste candidate experience, een optimaal ingericht recruitmentproces of slimme recruitment marketing.

Wat je daarvoor nodig hebt

  • Minimaal 3 jaar recruitment ervaring;
  • Aantoonbare ervaring met het inrichten en invullen van het recruitment proces;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Commerciële drive;
  • Energieke en enthousiaste persoonlijkheid die gaat voor succes;
  • Een gezonde dosis creativiteit.

Wat je van ons mag verwachten

  • Inspirerende en afwisselende werkomgeving;
  • Prima arbeidsvoorwaarden met o.a. een laptop, auto en een goed salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt en aanvullend een bonusregeling.
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Cultuur waar we elkaar helpen succesvoller te zijn en waar transparantie en openheid voorop staan.

Enthousiast geworden?
Stuur je CV info@peopleforoffice.com of via whatsapp 06-46820526 t.a.v. Karen Hulshof en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Het hele proces vindt online plaats en we zorgen ervoor dat je voldoende gelegenheid hebt ons te leren kennen. En wij jou!