Team

Samen succesvol

Bij PFO helpen we onze opdrachtgevers door optimaal invulling te geven aan het het vinden, binden en groeien van talent. Wij nemen het hele proces in onze handen, leveren advies op bepaalde onderdelen of bieden tijdelijke ondersteuning binnen het bestaande team. Elke dag werken we aan het succesvoller maken van onze opdrachtgevers en de talenten die er werken!

Een hecht en sterk team is voor ons de basis voor succes. Met oprechte aandacht voor de talenten en onze opdrachtgevers gaan we vol enthousiasme aan de slag.

We werken binnen een cultuur waarin openheid en eerlijkheid voorop staan en we elkaar helpen succesvol te zijn.

We vinden het belangrijk van elkaar te leren en onze ervaringen met elkaar te delen. Online, telefonisch of op het kantoor van PFO in Nieuwegein!

Charlotte

Kim

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om er samen voor te zorgen dat elk talent op de juiste plek terecht komt. Passen wij bij wat jij belangrijk vindt? Dan leren we je graag kennen! We zijn

Eerlijk en enthousiast

We beloven alleen wat we waar kunnen maken en houden ons aan onze afspraken. Plezier in het werk hebben en houden staat bij ons voorop.

Proactief en toekomstgericht

We houden onszelf op de hoogte van relevante trends & ontwikkelingen. Zowel binnen de branche waarin onze opdrachtgever opereert, als op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Samen succesvol

Samen gaan we voor succes, als een team werken we met elkaar en voor elkaar en onze opdrachtgevers. Onze teamspirit is doorslaggevend voor het succes van PFO.

Het leuke aan werken bij PFO is dat je met steeds verschillende vraagstukken rondom het vinden en binden van je talenten aan de slag kan, bij afwisselende opdrachtgevers. De cultuur waarin enthousiasme, pro activiteit en samenwerking centraal staan, past goed bij wat ik persoonlijk belangrijk vind.

Karen Hulshof

Recruitment Manager, PFO

Contact

Heb jij interesse om samen met ons de recruitmentuitdagingen bij onze opdrachtgevers aan te pakken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!