Recruitment Consultant (corporate)

32 - 40 uur

Toe aan een volgende stap in je carrière?
Kom dan werken als Recruitment Consultant bij PFO! Wij garanderen je een carrière met doorgroeiperspectief, voldoende coaching- en opleidingsmogelijkheden, afwisselende opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers en een energieke cultuur waar we elkaar helpen om succesvol te zijn.

Elk talent op de juiste plek
PFO maakt onderdeel uit van De Staffing Groep. Bij PFO helpen we onze opdrachtgevers door optimaal invulling te geven aan hun recruitment uitdagingen, zodat wij samen talenten vinden en binden die zorgen voor succes. Wij bieden onze opdrachtgevers, afhankelijk van de specifieke behoefte, verschillende vormen van dienstverlening. Wij nemen het hele recruitment proces in onze handen, leveren advies op bepaalde onderdelen of bieden tijdelijke ondersteuning binnen het bestaande team.

Wat ga je doen?
Jij bent een ambitieuze corporate recruiter die vol enthousiasme aan de slag gaat met het recruitmentproces van onze opdrachtgevers. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de klant en doorgrondt de uitdagingen waar zij mee worstelen. Vervolgens vertaal je ze naar een oplossing waarmee de organisatie in staat is de beste talenten te vinden en aan zich te binden.

Je werkt pragmatisch, bent transparant en krijgt oprecht voldoening wanneer je het juiste talent gevonden hebt. Hoe je onze opdrachtgevers helpt? Dat ligt maar net aan wat je tegenkomt. Je gaat in gesprek met de opdrachtgever, je verleidt de talenten die nodig zijn en je zorgt voor de beste profielen. Bijvoorbeeld door het bieden van de beste candidate experience, een optimaal ingericht recruitmentproces of slimme recruitment marketing.

Wat je van ons mag verwachten

 • Inspirerende en afwisselende werkomgeving;
 • Een werkgever waar maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke plek inneemt in de bedrijfsvoering;
 • Prima arbeidsvoorwaarden met o.a. een laptop, auto en een goed salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Aanvullend een interessante bonusregeling;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Cultuur waar we elkaar helpen succesvoller te zijn en waar transparantie en openheid voorop staan.

Wat jij meebrengt

 • Enkele jaren ervaring met corporate recruitment;
 • Aantoonbare ervaring met het inrichten en invullen van het recruitment proces;
 • Commerciële drive;
 • Energieke en enthousiaste persoonlijkheid die gaat voor succes;
 • Een gezonde dosis creativiteit.

Delen

Enthousiast geworden?

Laten we dan snel kennismaken. Jij leert ons kennen en wij jou. Is er een match? Dan gaan we van start. Dus meld je aan en geef dé kickstart aan jouw carrière! Heb je eerst nog vragen? Bel of mail gerust.

Recruitment Consultant (corporate)

* verplicht